ELEAF İSTİCK PİCO 75W

ELEAF İSTİCK PİCO 75W & 18650 SAMSUNG PİL+30 ML NATURA LİKİT HEDİYE




Ürün Tanıtımı: 

Eleaf iStick Pico 75w, adının aynısı gibi, tercih edilebilir, yenilikçi, kompakt ve olağanüstüdür (PICO). Tek değiştirilebilir 18650 pilden güç alan size, 75W maksimum çıkış ve ayarlanabilir VW / Bypass / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR modları sunar. En üst düzeyde e-likit dolum tasarımı, gizli hava akışı kontrolü ve ayrılabilir yapı ile yeni MELO III Mini iStick Pico için en iyi eştir. 

Parametre: 
iStick Pico:
Boyut: 45mm * 23mm * 70.5mm 
İplik tipi: 510 iplik 
Hücre tipi: Yüksek oranlı 18650 hücre 
Hücre tipi: (Sürekli deşarj akımı 25A'ın üstünde olmalıdır) 
Çıkış modu: VW / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR- 0,1 - 3ohm (TC modları) Direnç aralığı: 0,1-3,5ohm (VW / Bypass modu) Sıcaklık aralığı: 100-315 ℃ / 200-600 ℉ ( M1, M2, M3) modu 
Çıkış gücü: 1-75W 
Direnç aralığı: TC modları) Renk: siyah, fırçalanmış gümüş, sıcak pembe, siyah, gri gümüş, beyaz, jet siyah bronz, beyaz bronz  göz kamaştırıcı, kırmızı çatırdayan, fırçalanmış siyah gümüş  fırçalanmış tabanca, ahşap tahıl MELO III Mini: Çap: 22mm Uzunluk: 55mm Kapasite:2ml Konu tipi: 510 diş Malzeme: 304 paslanmaz çelik Renk: Gümüş, siyah

Standart yapılandırma:
1 × iStick Pico (Pilsiz gelir)
1 × MELO III Mini Atomizer   
1 × EC 0.3ohm Coil
1 × EC 0.5ohm Coil    
4 × O Ring
1 × USB Kablosu
2 × Kullanım Kılavuzu   

Küçük ve Sevimli Görünüm
Kompakt bir boyutla, kiti avuç içinde tutabilir, kullanım ve taşınabilirlik açısından çok daha elverişli.

TC-SS ve TCR Modları Mevcut
Kompakt boyutlara rağmen, iStick Pico, 75W maksimum çıkış ve değiştirilebilir VW / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR) modlarıyla akıllı ancak yeteri kadar tatmin edici bir çizgi sağlar. 

Değiştirilebilir 18650 Pil Kullanıcıları hareket halindeyken
yedek
pil taşıyabilir
ve yalnızca pil kapağını
çıkararak hücreleri kolayca değiştirebilir

Çıkarılabilir Yapı
MELO III Mini'nin tüm parçaları sökülebilir, böylece yeniden birleştirilme ve temizleme konusunda daha fazla kolaylık sağlanır. 

Mikro USB Bağlantı Noktası
Şarj: 18650 hücresi iStick Pico'da yan USB portundan 1A duvar adaptörü veya bilgisayar üzerinden şarj edilebilir veya harici bir pil şarj cihazı ile şarj edilebilir. Önerilen yol, pilin tam şarj olması daha az zaman alacağı için hücrenin harici olarak şarj edilmesidir.

Yorumlar

  1. We carries a wide variety of the best best nicotine salt e liquid flavors on the market. People also want to need I Love Salts Strawberry Candy E-juice to replace traditional smoking, so choose salt nic and I Love Salts Juicy Apples E-juice are very important to vapers.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SMOK ALİEN KİT

VAPORESSO NEBULA 100W TC